0745.84.41.48 - Comanda Minima (fara Taxe de Livrare) este 50.00 lei. Livram doar cu firma de curierat!! Exclus Posta Romana!! Pentru cantitati engros contactati-ne!!!

Politica de Confidentialitate

S.C. SIGMA S.R.L. are in administrare site-ul www.serveteleminunate.ro, parte integranta din grupul *minunate.ro, fiind denumit generic Servetele Minunate.

S.C SIGMA S.R.L. Bistrita, in calitate de administrator al website-ului, se angajeaza sa respecte caracterul privat si securitatea informatiei furnizata de catre clientii ei, atunci cand se utilizeaza acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, motiv pentru care s-a creat si aplicat aceasta Politica de Confidentialitate.

Accesul si vizitarea dumneavoastra a site-ului nostru implica acceptul explicit al Dumneavoastra cu privire conditiile de utilizare si reprezinta intelegerea sau contractul dintre parti.

Vizitarea website-ului www.serveteleminunate.ro se supune la urmatoarele:

  1. Termenilor si conditiilor de utilizare si functionare
  2. Politicii de confidentialitate.

DEFINITII UTILE

Pentru o mai buna intelegere a politicii de confidentialitate, prezentam mai jos urmatoarele definitii:

  • DATE CU CARACTER PERSONAL: reprezinta orice informatie privitoare la o persoana fizica sau juridica identificata sau identificabila. O persoana identificabila este o persoana care poate fi identificata in mod distinct prin factori fiziologici, fizici, economici, cultural si/sau sociali.
  • PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL: reprezinta orice operatiuni sau set de operatiuni care au loc asupra datelor cu caracter pesonal prin intermediul masinilor sau manual, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
  • STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL: reprezinta pastrarea cu orice pret a datelor cu caracter pesonal culese.
  • SISTEM DE EVIDENTA A DATELOR CU CARACTER PESONAL: orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila dupa anumite criterii bine stabilite, indiferent de modul de organizare a acesteia, centralizat sau descentralizat, ce este repartizata dupa criterii geografice sau functionale.
  • DATE ANONIME: sunt acele informatii, care datorita formei si modalitatii de prelucrare si procesare, nu pot fi asociate cu o persoana identificabila.
  • OPERATOR: este orice persoana fizica sau juridica, privata sau publica (inclusiv diverse institutii publice existente), care stabileste mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
  • TERT: este orice persona fizica sau juridica, publica sau privata, diferita de operator, dar sub autoritatea directa a acestuia, ce are dreptul de a prelucra date diverse.
  • DATE STATISTICE: sunt acele date cu caracter personal ce sunt prelucrate de catre operator in vederea obtinerii unor rapoarte numerice statistice, cu scopul imbunatatirii activitatii firmei si site-ului nostru.

CE INFORMATII COLECTAM. CUM SI CAND LE FOLOSIM

Firma S.C. SIGMA S.R.L. foloseste diverse informatii, culese din diverse surse astfel:

  1. Informatii colectate sau furnizate direct la la utilizator: reprezinta acele informatii care sunt necesare pentru a identifica persoana dumneavoastra prin date distincte si certe. Datele acestea sunt automat colectate la cumpararea unui produs, si vor fi folosite mai departe pentru livrare si facturare, conform legislatiei in vigoare.
  2. Informatii colectate sau furnizate din raportul de trafic al serverului: sunt acele informtii care ne ajuta sa identificam ce fel de sectiuni ale site-ului nostru sunt de cel mai mare interes pentru utilizatorii nostrii. Site-ul nostru culege informatii privind IP-ul utilizatorului pentru o perioada determinata in scopul administrarii in mod sigur a sistemului informatic, pentru evitarea activitatilor infractionale. Nu se utilizeaza datele privind traficul pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese de IP.
  3. Informatii colectate sau furnizate prin intermediul cookie-urilor: site-ul www.serveteleminunate.ro foloseste cookie-uri pentru a permite Clientului folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookie-urile ne permit sa salvam parolele dumneavoastra de acces, dar si preferintele dumneavoastra, astfel incat sa nu fie nevoie sa le introduceti din nou, data viitoare cand ne veti vizita.

CE SUNT COOKIE-URILE ?

Cookie-urile sunt:

  • fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dumneavoastra de catre un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului Dumneavoastra. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre site-urile importante pe care le vizitati.
  • Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookie-uri. Daca insa nu preferati acest lucru, puteti reseta browserul dumneavoastra, fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale site-ului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookie-urile.

ASPECTE LEGATE DE SECURITATEA COOKIE-URILOR

Cookie-urile:

  • NU sunt virusi si NU sunt alcatuite din bucati de cod, asa ca nu se pot fi executate sau nu se pot auto-rula.
  • Pot fi folosite ca si forma de Syware, datorita faptului ca folosesc informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor.
  • Sunt aproape Datorita faptului ca majoritatea site-urilor folosesc cookie-uri, dezactivarea lor, nu va permite accesul la folosirea diverselor retele de socializare raspandite.

CUM, UNDE SI IN CE FEL SUNT FOLOSITE INFORMATIILE COLECTATE SAU CULESE

Mai prezentam modul in care informatiile culese de la dumneavoastra sunt utilizate si/sau folosite:

-        Nu oferim informatii unor terte persoane despre utilizator fara consimtamântul dumneavoastra. Diverse informatii din statisticile privind traficul pe site-ul nostru oferite unor tete retele de publicitate sau site-uri partenere, sunt furnizate doar ca si ansamblu de date, si nu ca si date identificabile despre nici un utilizator individual.

-        Accesul la contul dumneavoastra personal este protejat printr-o parola. Nu dezvaluiti nimanui si niciodata parola dumneavoastra. Firma noastra, nu va cere niciodata sa dezvaluiti parola prin mail, telefon sau alte metode de comunicare !! Este important ca la fiecare tranzactie efectuata sa dati LOG OFF/DECONECTARE contului pentru a va proteja datele personale.

-        Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, nu se poate asigura sau garanta integral securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre on-line sau produsele noastre. De aceea, va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.

CONCLUZII

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , va informam ca:

  • SC. SIGMA S.R.L. are dreptul de a schimba anumite aspecte ale Politicii de Confidentialitate, pe care le vom publica aici pe aceasta pagina, fara acordul dumneavoastra si dreptul de a fi informatii cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.
  • obligatia de administrare in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
  • beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
  • aveti dreptul de a modifica si sterge datele detinute de site-ul nostru: oferim utilizatorului posibilitatea de a modifica datele de contact pe care le-ati inregistrat si diverse aspecte de care sunteti interesat, precum si anularea sau stergerea datelor dumneavoastra.
  • aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail office@culoriminunate.ro
  • va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
  • dreptul de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de exemplu la prelucrari efectuate de institutiile si serviciile financiare si/sau fiscale, institutii de politie, justitie, securitate sociala, ANAF etc). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.
  • SC. SIGMA S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
  • Datele solicitate obligatorii pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul, adresa de email si cod numeric personal. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
  • Firma noastra nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la Politica de Confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@serveteleminunate.ro.

 Va dorim SPOR LA CUMPARATURI !!