Categorii

Brandul nostru

Aici la Brandul nostru www.*minunate.ro, veti gasi cadouri pentru toate gusturile, formele preturile si culorile. Decoratiuni, obiecte, accesorii, bijuterii si cadouri sub numele Brandul nostru www.*minunate.ro

Pentru ca activitatea societatii noastre s-a diversificat de-a lungul timpului, s-a ajuns la dorinta de a dezvolta si actvitatea de comert in paralel cu aceasta. Astfel ca, au luat nastere, urmatoarele site-uri:

 

1. http://culoriminunate.ro

- Ne dorim, ca atunci cand veti trece pragul acestui magazin on-line, sa aveti senzatia de a DARUI cat mai multe celor dragi si sa impartasiti bucuria de a descoperii mereu ceva nou. Acest lucru nu e foarte greu, deoarece mare parte din obiectele realizate sunt in serii limitate, fiind pictate, facute sau decorate manual.
- Magazinul on-line http://culoriminunate.ro va ofera deci, produse in serie limitata, realizate sau decorate manual, in culori si design deosebit. Conceput in atelier de creatie propriu, gama cuprinde produse ca: felicitari, cufere, suporturi, pusculite, casete, cutii, ceasuri, bijuterii, servetele, martisoare, seturi diverse, mic mobilier, ghivece, sticle decorative, platouri si multe altele. Va invitam sa cumparati produsele din magazinul de culori pentru ocazii ca: Sarbatoarea de Paste, Craciun, Anul Nou, Sfantul Nicolae, Ziua Indragostilor, Halloween, Ziua Mamei sau Femeii – 1 si 8 martie sau Ziua Copilului.
- Cu dedicatie pentru toate tipurile de clienti (doamne, domni sau copii), realizam obiectele folosind o multitudine de tehnici: decoupage, impletire, 3D, insirare, aplicare si lipire etc. Produsele sunt confectionate sau cumparate ca materie prima, din materiale ca: lemn, hartie, carton, ceramica, portelan, mozaic, sticla, plastelina, FIMO, materiale din natura, materiale reciclabile sau alte materiale artificiale.
- Dorim sa fim o alegere inspirata pentru gust si frumos, elegant si natural.

 

2. http://bijuteriiminunate.ro/

- minunatii de bijuterii si accesorii decorative sau pentru pastrarea bijuteriilor, cadou perfect pentru familia, prietenii sau dumneavoastra insiva.
- prezentul site aproba gusturilor celor care apreciaza bijuteriile lucrate manual sau accesoriilor facute cu migala, si nu la masina.

 

3. http://serveteleminunate.ro/

- pentru ca in prezent, cea mai utilizata tehnica din lume de a decora un obiect, este tehnica decoupage, aici regasiti cea mai uzuala materie prima, si anume servetelele si hartia de orez, atat de necesare pentru dumneavoastra.
- impartasind o colectie impresioanta de servetele, firma doreste sa satisfaca cele mai exigente gusturi in acest domeniu.
- tot acest site este dedicat, adica a acelor persoane care sunt impatimiti de servetele. Pe vremuri, atunci cand aveai o astfel de colectie, era considerat ceva elegant, deci chic, asa ca pentru a avea ceva retro in casa dumneavoastra, aceasta este calea.

 

4. http://accesoriiminunate.ro/

- frumoase accesorii din toate categoriile: de par, de unghii, de infrumusetare etc., si pentru toate categoriile: pentru barbati, pentru femei, copii, tineri, batrani s.a.

Toate site-urile sunt functionale si permanent in dezvoltare, asa ca daca unele detalii nu le gasiti pe toate site-urile ne cerem scuze.

 

Va multumim ca ne vizitati. Numai cu ajutorul dumneavoastra se va dezvolta si va fi in top Brandul nostru.